Få användning för extrautrymmet i trädgården

Trädgårdstips | Sunday May 24 2020 | Comments Off on Få användning för extrautrymmet i trädgården

Har du lite extra utrymme i trädgården och funderar på hur du bäst skulle kunna använda det? Då har du tur för här har vi samlat några snabba tips för just dig. Hoppas några av förslagen nedan passar, eller åtminstone ger dig inspiration att komma på något helt eget.

Fixa en uteplats

Om du inte redan har en uteplats i trädgården kan detta vara ett fantastisk tillskott. Det ger dig en härlig att bara sitta och vara när det är varmt och soligt ute. Med en lite större variant kan du även få in bord och stolar nog för att hålla middagsbjudningar där ute.

Skaffa ett förråd

Om du för tillfället förvarar alla dina trädgårdsredskap inne i huset kanske det skulle vara bra att ha dem i ett förråd i trädgården istället? Och det kan ju vara allt från några enstaka kvadratmeter till en som är stor nog att husera en åkgräsklippare eller mer. Du kan dessutom köpa dessa som färdiga byggsatser så slipper du designa den själv.

Bygg en damm

Ett något annorlunda bygge kan vara en damm. Det har förstås inte samma praktiska användningsområden som de ovanstående. Men de kan bli en av de vackraste detaljerna i trädgården om du bara lägger ned tid och energi på att göra det rätt. Du kan till och med hålla en del fiskar i den om du ger dem en bra miljö att bo i.